Berisha dënon sulmin: Me vrasje politike duan të mposhtin vullnetin e lirë të qytetarëve të SHBA
Berisha dënon sulmin: Me vrasje politike duan të mposhtin vullnetin e lirë të qytetarëve të SHBA
Elbasan/ Tritol në derën e një apartamenti, plagoset 26-vjeçari
Elbasan/ Tritol në derën e një apartamenti, plagoset 26-vjeçari
Ja disa nga atentatet ndaj presidentëve të Amerikës në histori
Ja disa nga atentatet ndaj presidentëve të Amerikës në histori
Rama dënon atentatin ndaj Trump: Mendimet e mia janë me ish-presidentin Trump dhe familjen e tij
Rama dënon atentatin ndaj Trump: Mendimet e mia janë me ish-presidentin Trump dhe familjen e tij
Dueli i finales së Euro 2024, kushton 2.5 miliardë euro
Dueli i finales së Euro 2024, kushton 2.5 miliardë euro
Fredi Beleri merr lejen, niset të hënën për Strasburg për t’u betuar si eurodeputet
Fredi Beleri merr lejen, niset të hënën për Strasburg për t’u betuar si eurodeputet
Reagon Presidenti Begaj për atentatin ndaj Trump: E dënojmë fuqishëm, dhuna politike nuk ka vend në demokraci
Reagon Presidenti Begaj për atentatin ndaj Trump: E dënojmë fuqishëm, dhuna politike nuk ka vend në demokraci
CNN: Sulmi ndaj Donald Trump rihap një kapitull rrëqethës në politikën amerikane
CNN: Sulmi ndaj Donald Trump rihap një kapitull rrëqethës në politikën amerikane
Biden reagon për të shtënat ndaj Trump: Lutem për shëndetin e tij!
Biden reagon për të shtënat ndaj Trump: Lutem për shëndetin e tij!
I shpëtoi atentatit, reagon Donald Trump: Nuk do të dorëzohem kurrë!
I shpëtoi atentatit, reagon Donald Trump: Nuk do të dorëzohem kurrë!
previous arrow
next arrow
𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐊.𝐀𝐋 𝐉𝐔 𝐅𝐓𝐎𝐍 𝐓Ë 𝐍𝐃𝐀𝐍𝐈 𝐒𝐇𝐐𝐄𝐓Ë𝐒𝐈𝐌𝐈𝐍 𝐓𝐔𝐀𝐉 𝐃𝐔𝐊𝐄 𝐒𝐇Ë𝐑𝐁𝐘𝐄𝐑 𝐒𝐈 𝐊𝐀𝐍𝐀𝐋 𝐊𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐊𝐈𝐌𝐈 𝐍Ë 𝐃𝐄𝐍𝐎𝐍𝐂𝐈𝐌𝐈𝐍 𝐄 𝐅𝐄𝐍𝐎𝐌𝐄𝐍𝐄𝐕𝐄 𝐓Ë 𝐏𝐀𝐃𝐑𝐄𝐉𝐓𝐀 𝐍Ë 𝐒𝐇𝐎𝐐Ë𝐑𝐈𝐍Ë 𝐒𝐇𝐐𝐈𝐏𝐓𝐀𝐑𝐄. 𝐃Ë𝐑𝐆𝐎𝐍𝐈 𝐌𝐀𝐓𝐄𝐑𝐈𝐀𝐋𝐈𝐍 𝐀𝐏𝐎 𝐇𝐈𝐒𝐓𝐎𝐑𝐈𝐍Ë 𝐓𝐔𝐀𝐉.