Ku u fsheh opozita në protestën e sotme në Thumanë-Kashar?
Ku u fsheh opozita në protestën e sotme në Thumanë-Kashar?
Kodi i ri i reformës zgjedhore Rama-Berisha goditje fatale për PD në zgjedhjet e ardhshme
Kodi i ri i reformës zgjedhore Rama-Berisha goditje fatale për PD në zgjedhjet e ardhshme
Kërcënime dhe shantazhe ndaj ish-deputetit Vladimir Kosta, arrestohet i riu në Tiranë
Kërcënime dhe shantazhe ndaj ish-deputetit Vladimir Kosta, arrestohet i riu në Tiranë
KODI ZGJEDHOR/ Maxhoranca dhe opozita votojnë pro ndryshimeve
KODI ZGJEDHOR/ Maxhoranca dhe opozita votojnë pro ndryshimeve
FOTO/ Policia përplaset me banorët në Thumanë-Kashar, lirohet njëri krah i autostradës
FOTO/ Policia përplaset me banorët në Thumanë-Kashar, lirohet njëri krah i autostradës
Përse Berisha ju gjunjëzua Damianit?
Përse Berisha ju gjunjëzua Damianit?
SPAK i ‘thyen’ banesën e Ilir Beqajt në Vlorë
SPAK i ‘thyen’ banesën e Ilir Beqajt në Vlorë
Video e Fevziut për çmimet dhe miqtë e qeverisë “armiqtë” e turizmit në jugun e Shqipërisë
Video e Fevziut për çmimet dhe miqtë e qeverisë “armiqtë” e turizmit në jugun e Shqipërisë
KE “nxin” qeverinë për sundimin e ligjit!
KE “nxin” qeverinë për sundimin e ligjit!
Rama – Veliaj dhe Balluku në mes
Rama – Veliaj dhe Balluku në mes
previous arrow
next arrow
𝐏𝐔𝐁𝐋𝐈𝐊.𝐀𝐋 𝐉𝐔 𝐅𝐓𝐎𝐍 𝐓Ë 𝐍𝐃𝐀𝐍𝐈 𝐒𝐇𝐐𝐄𝐓Ë𝐒𝐈𝐌𝐈𝐍 𝐓𝐔𝐀𝐉 𝐃𝐔𝐊𝐄 𝐒𝐇Ë𝐑𝐁𝐘𝐄𝐑 𝐒𝐈 𝐊𝐀𝐍𝐀𝐋 𝐊𝐎𝐌𝐔𝐍𝐈𝐊𝐈𝐌𝐈 𝐍Ë 𝐃𝐄𝐍𝐎𝐍𝐂𝐈𝐌𝐈𝐍 𝐄 𝐅𝐄𝐍𝐎𝐌𝐄𝐍𝐄𝐕𝐄 𝐓Ë 𝐏𝐀𝐃𝐑𝐄𝐉𝐓𝐀 𝐍Ë 𝐒𝐇𝐎𝐐Ë𝐑𝐈𝐍Ë 𝐒𝐇𝐐𝐈𝐏𝐓𝐀𝐑𝐄. 𝐃Ë𝐑𝐆𝐎𝐍𝐈 𝐌𝐀𝐓𝐄𝐑𝐈𝐀𝐋𝐈𝐍 𝐀𝐏𝐎 𝐇𝐈𝐒𝐓𝐎𝐑𝐈𝐍Ë 𝐓𝐔𝐀𝐉.