20 vjeçari nga Shkodra mbytet në Velipojë

VELIPOJA – Një ngjarje e trishtë dhe e papritur ndodhi në plazhin e Velipojës, ku një 20-vjeçar nga Shkodra humbi jetën pasi doli nga uji në një gjendje të rënduar shëndetësore. Incidenti tronditi banorët dhe turistët në këtë zonë bregdetare.

Sipas burimeve të ngjarjes, 20-vjeçari kishte dalë për të freskuar veten në det në një ditë diellore të kësaj stine verore. Për fat të keq, pasi doli nga uji, ai tregoi shenja të qarta të problemeve shëndetësore. Një grup i shpejtë i njerëzve që ishin pranë tij ka reaguar menjëherë dhe ka thirrur ndihmën e urgjencës.

Në kohë rekord, ambulanca e qendrës shëndetësore të Velipojës ka mbërritur në vendngjarje duke ofruar ndihmën e parë për të sëmurin. Ekipi mjekësor ka angazhuar të gjitha përpjekjet për të stabilizuar gjendjen e tij shëndetësore, por fatkeqësisht, pavarësisht përpjekjeve të sakrificave, jeta e 20-vjeçarit nuk ka mundur të shpëtohet.

Trupi i të ndjerit është dërguar për autopsi, ndërsa autoritetet kanë nisur hetime për të zbardhur shkaqet e vdekjes së papritur. Ngjarja ka shokuar komunitetin lokal dhe ka sjellë pikëpyetje mbi sigurinë në plazhun e Velipojës.

Një ngjarje e tillë ngre në vëmendje rëndësinë e kujdesit dhe kujdesit të vazhdueshëm për turistët dhe banorët në zonat bregdetare. Kjo ngjarje tronditëse tërheq vëmendjen ndaj nevojës për ndërgjegjësim dhe siguri të plote për të tërhequr njësitë e shpëtimit në kohë dhe kujdes mjekësor të menjëhershëm për të parandaluar fatkeqësitë e ngjashme në të ardhmen.

Publikuar nga Publik Media