A ishin të fejuar Sara dhe Endriku ?

Endrik Beba dhe Sara

Sara një nga banoret e “Big Brother Vip” gjatë një bisede me Albi Nakon tregoi se ka qenë jo vetëm e lidhur por edhe e fejuar me Endrik Bebën.

Për këtë deklaratë të Sarës kanë reaguar edhe familjarët e Endrik Bebës, të cilët menaxhojnë rrjetet sociale të konkurrentit.

Ata theksojnë se mes tij dhe modeles Sara Gjordeni, nuk ka pasur fejesë, por kanë pasur vetëm një lidhje disa mujore.

“Ndiejmë detyrën të theksojmë se midis Sara Gjordenit dhe Endrik Bebës nuk ka pasur ASNJË fejesë në horizont. Ishte një lidhje të rinjsh disa mujore, 9 vite më parë. Endriku, siç pranoi lidhjen me Sarën, siç pranoi martesën e parë nga e cila ka një djalë, siç pranoi lidhjen e re nga e cila pret të bëhet baba sërish, mund të kishte pranuar edhe fejesën, nëse do të ekzistonte, por NUK ka ekzistuar. Urojmë të ketë mundësi ta sqarojë edhe vetë. Faleminderit”, shkruhet në postim.

Publikuar nga Publik Media