Berisha paralajmëron Manjën: Të pret burgu…

Ish-kryeministri Sali Berisha nga foltorja e Kuvendit iu ka dhënë mesazhe të forta, edhe disa përfaqësuesve të mazhorancës.

Berisha u shpreh se Ermonela Felaj çliroi burrin e vet nga banditët, pasi ia morën peng në Urën Vajgurore.

“Ku të lënë Felajt felë për të tjerë? I marrin të gjitha për vete. Thoni ‘jo’ po të doni zonja. Edhe ju keni zgjedhës. Më mirë t’i thoni asaj që mos të çojë familjarët.

Kur burrin e saj e morën peng në Urën Vajgorore, se do çlironte banditët, shkoi vetë ajo e çliroi. Sot burri i saj është prokuror. Apo jo Pandeli. Fol o Pandeli.

Ja ku erdhi dhe Ulsiu. Që i ka ditët e numëruara. Ja badygardi i Ramës. S’ka ardhur Taulant Begoyarsin se po merret me biografinë e policëve. Ai e ka emrin te encrochat. Ku është ay o Ulësi?

Se betë luftë për postin e njëri-tjetrit. Edhe ti atje do të shkosh. I ke ditët e numëruara. Bëj çtë duash, ke marrë fund. Missi-s covidi-i, është për t’i thënë missis mortja. Ke vjedhur. Ke vjedhur me Edi Ramën, ndaj edhe ke imuniteti”, tha Berisha.

Publikuar nga Publik Media