Daja i Butrint Imerit arestohet,Shkaku?

Së fundmi, familja e artistit të njohur, Butrint Imerit, ka kaluar nën dritën e lajmeve të zymta. Daja i tij, Besnik Berisha, i njohur si avokat në Kosovë, është arrestuar në një aksion të madh policor.

Prokuroria Themelore e Ferizajt njoftoi se gjatë një operacioni të koordinuar me Drejtorinë për Hetimin e Krimeve të Rënda në Prishtinë dhe Policinë e Kosovës, janë inspektuar shtëpitë dhe lokalet e gjashtë individëve. Në total, katër persona janë ndaluar, përfshirë avokatin Besnik Berisha.

Detajet rreth identitetit të personave të tjerë të arrestuar janë mbajtur mjaft konfidenciale, me prokurorinë që ofron vetëm inicialet e tyre – N.Xh., I.S., dhe R.C.

Bashkë me Berishën, këta persona janë dyshuar për kryerjen e veprave penale që përfshijnë “dhënien e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprave penale”, “pengimin e të provuarit apo procedurës zyrtare”, dhe “ushtrimin e ndikimit”.

Ky arrestim dhe hetimi i mëtejshëm zbulon një faqe të errët të skenës së ligjore në Kosovë, dhe çon në pyetjen: “Sa i thellë është ky problem, dhe kush është i përfshirë tjetër?” Një gjë është e sigurt, se drita e së vërtetës nuk mund të fshihet përgjithmonë.

Publikuar nga Publik Media