Dhuna në familje, Tiranë arrestohet 29 vjeçari

TIRANË – Ngjarje e tronditshme ka ndodhur në një banesë në Tiranë, ku një 29-vjeçar është arrestuar pasi është dyshuar se ka dhunuar motrën e tij dhe ka shkaktuar dëme në orenditë e banesës. I riu ka vijuar aktet e dhunës edhe gjatë shoqërimit në komisariatin numër 2 në Tiranë, duke dëmtuar kamerën e dhomës së shoqërimit dhe tabelat identifikuese.

Sipas informacioneve të marrura, ngjarja e rëndë ka ndodhur brenda një banese në Tiranë. Pas një përplasjeje fizike me motrën e tij, i cili ka qenë një akt i tmerrshëm, ai ka shkaktuar edhe dëme në orenditë e banesës, duke përkeqësuar situatën e ndërlikuar.

Pas thirrjes së autoriteteve, i riu është arrestuar nga policia dhe është shoqëruar në komisariatin numër 2 në Tiranë për hetim të mëtejshëm. Megjithatë, gjatë shoqërimit në stacionin e policisë, ai vazhdoi aktet e dhunës duke dëmtuar edhe kamerën e dhomës së shoqërimit dhe tabelat identifikuese.

Për ngjarjen, materialet dhe provat janë dorëzuar Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë për veprime të mëtejshme procedurale. Rasti po hetohet me seriozitet për të zbardhur plotësisht rrethanat dhe ndëshkuar personin e dyshuar për aktet e dhunës dhe dëmtimit të pronës.

Publikuar nga Publik Media