Ekspertët e BKH, marrin provat në sallën e seancave plenare nga tymueset dhe shashkat

Pas tensioneve sot në Kuvend, ekspertët kanë zbarkuar në sallën e seancave plenare.

Siç shihet nga pamjet e siguruara nga gazetari Osman Stafa, shihen ekspertë që marrin prova në sallën e Kuvendit.

Sot në seancën plenare u hodhën tymuese dhe pati disa shpërthime, që të linin përshtypjen se ishin shashka.

Publikuar nga Publik Media