Gazetarët flasin për biznesmenin italian dhe partnerin muzikant të Egla Cenos

Jeta private e aktores Egla Ceno është e rrethuar me shumë kuriozitet, për shkak se vetë ajo është prezantuar si single, dhe më pas ka thënë që një burrë e pret jashtë shtëpisë. Deklarata e saj që ka një burrë që e pret jashtë, i ka habitur të gjithë, pasi në 90 ditë qëndrim brenda shtëpisë së BBV ajo është treguar shumë hermetike dhe nuk ka treguar për jetën e saj private.

Ronaldo Sharka ka zbuluar se e njeh partnerin e Eglës dhe se merret me muzikë.

Neada Muçaj: Për t’iu rikthyer debatit Egla-Jetmir, edhe Egla është prekur, ka qarë. Thotë jam lodhur, nuk mbaj dot më. Mos i mungon dikush nga jashtë?

Bledi Salaj: Kam burrë tha.

Neada Muçaj: Kam një marrëdhënie jashtë por nuk flas për të.

Ronaldo Sharka: Unë e njoh atë.

Bledi Salaj: Paska domethënë?

Ronaldo Sharka: Po ka një partner. Nuk do them emra se është e drejta e tyre ta bëjnë publike apo jo. Është artist, merret me muzikë. I lezetshëm, është interesant.

Nga ana tjetër, gjatë ditës së djeshme, një tjetër informacion u dha për jetën private të Eglës, dhe për raportin e gjatë që ajo ka pasur në të kaluarën me një biznesmen italian. Ka qenë gazetarja e Fiks Fare, Paloma, ajo që ka zbuluar raportin që Egla ka pasur me një shtetas italian.

Gazetarja tha se Egla për disa vite ka qenë e martuar në shqipëri me një shtetas Italian, por çifti janë ndarë dhe konkurrentja gëzon gjysmën e pasurisë së tij.

Gazetarja: Egla na ka befasuar.

Paloma: Me burrat e saj?

Gazetarja: Me burrat? Për njërin është shprehur dhe ka thënë se “kam një dashuri shumë të madhe jashtë”. Është treguar shumë diskrete dhe ka dhënë shumë pak informacione në lidhje me jetën e saj private.

Paloma: Kur Egla flet për dashurinë e saj të madhe jashtë, dikur i thoshte Ilnisës, “dashuria të zbukuron, të zbut, të bën tjetër njeri”, ndërkohë që Egla është mishërimi i fjalëve që e kanë tejkaluar masën. Kështu që një njeri i dashuruar, me një dashuri kaq të madhe jashtë nuk do ishte kaq egërsirë, ku kohët e fundit ka filluar ta tejkalojë aty ku nuk mban më.

Gazetarja: Të flasim për dashurinë e saj të madhe.

Paloma: Ajo figuron të jetë e martuar në Shqipëri. Unë di që ka patur një lidhje me një italian të cilët janë ndarë. Ajo gëzon gjysmën e pasurisë së dyqanit, kanë pasur një biznes së bashku, ndoshta e kanë hapur së bashku, ose e ka hapur ai dhe ajo përfiton nga martesa etj me radhë. Kështu që i ka disa burime të ardhurash, por për dashurinë e madhe të këtij shqiptari ende nuk po… Unë di që ka bashkëjetuar me italianin shumë vite bashkë, janë martuar, ka përfunduar martesa dhe Egla gëzon gjysmën e kësaj pasurisë. Lidhjen me shqiptarin ndoshta e ka krijuar tani vonë, por siç e the ti është diskrete

Publikuar nga Publik Media