Qeveria dhe Fusha do shkatërrojnë Banjat e Bënjës!

Nis betonizimi i llixhave kurative

Oligarku Shkëlqim Fusha i kontraktuar nga Dritan Agolli i FSHZH do betonizojë llixhat kurative të Banjave të Bënjës me bekimin e qeverisë shqiptare.

Fusha i financuar nga qeveria, me një projekt të FSHZH në zonë, në bashkëpunim me Mirela Kumbaron e ministrisë e Mjedisit, do i vënë traun Banjave të Bënjës, të cilat deri më sot kanë qenë pa pagesë për këdo që ka patur dëshirë t’i vizitojë ato.

Privatizimi i një bukurie natyrore dhe shkatërrimi i natyrës së egër dhe ekosistemeve të veçanta nga oligarkët e Shqipërisë në bashkëpunim me qeverinë, është haptazi një pangopshmëri për tharje deri në gramin e fundit të dheut që i përket vetëm qytetarëve shqiptarë.

Një tjetër projekt  i miratuar  për masakrimin e zonës éshtë  mbajtur i fshehtë nga publiku i gjerë përtej banorëve të zonës.

Ndërkohë që kërkohet ndërhyrja e menjëhershme e SPAK,

PAMJE NGA PROJEKTI I PARASHIKUAR

Publikuar nga Publik Media