Të gjithë merren me Safetin”- KESH bën kërdinë…

Eksperti i energjitikës: KESH shet energjinë elektrike jashtë bursës! Nuk mbaron me kaq, për datat 20-23 Qershor ka shitur edhe…

Eksperti i energjitikës, Azmer Duleviç ka deklaruar se sot KESH ka shitur të gjithë mbiprodhimin e energjisë elektrike.

energjia-elektrike

Teksa i referohet bursës Shqiptare të energjisë elektrike, Duleviç thotë se çmimi më i ulët për datën 19 Qershor është 90.58€/MwH. Ndërkohë në bursën austriake çmimi më i ulët që po shitet energjia është 119.86€\MwH.

“Prisni se nuk kam mbaruar ,për datat 20-23 Qershor ka shitur dhe 24000 MëH me çmim 85.63€\MwH”, shkruan Duleviç.

Reagimi i Duleviç

Ndërkohë që të gjithë merren me Safetin ,KESH nuk humbet kohë në shitjen e radhës❗

Sot në datën 19 Qershor KESH ka mbiprodhim energjie konkretisht 1704 MWH dhe e ka shitur të gjithë këtë mbiprodhim por a e dini sa❓

Referuar bursës Shqiptare të energjisë elektrike çmimi më i ulët për datën 19 Qershor është 90.58€/MwH.

Po ti referohemi bursës Austriake çmimi më i ulët që po shitet energjia është 119.86€\MwH

E dini që KESH shet jashtë burse? Po Po jashtë burse❗Me çmim 69€/MwH sapo i ka shitur 1704 MWH.

-21.58 € më pak se çmimi i bursës Shqiptare ose

– 50.86€ më pak sesa çmimi në bursën Austriake ❗

Prisni se nuk kam mbaruar ,për datat 20-23 Qershor ka shitur dhe 24000 MwH me çmim 85.63€\MwH

Bursë e dështuar, Drejtues të korruptuar❗

Më poshtë keni faktet⤵️

Publikuar nga Publik Media